Luova linja - elämyksiä, itseilmaisua, uskallusta

Pidätkö kuvataiteesta, musiikista tai käsitöistä? Haluatko tehdä mukavassa porukassa erilaisia taiteellisia kokeiluja, kuten vaikkapa animaatioita tai musiikkimaalausta? Kiinnostaako luova tekeminen?

Luova linja on syntynyt Apollon pitkän taideperinteen pohjalta. Luovalinjalainen pääsee tutustumaan eri taidemuotojen luoviin ilmaisukeinoihin eri projektien kautta. Monitaiteellisuus tuo uusia näkökulmia ja tarjoaa mahdollisuuksia omien vahvuuksien löytämiseen ja vahvistamiseen. Oppiainerajat ylittävä taidekasvatus antaa nuorelle mahdollisuuden tutustua itseensä, muihin ihmisiin ja ympäristöönsä hyväksyvässä ja sallivassa ilmapiirissä.

Luovalla linjalla pääset
viikoittain tapaamaan muita luovalinjalaisia yhteisillä Luovilla tauoilla, joilla tehdään erilaisia luovia kokeiluja ja harjoituksia. opiskelemaan viisi Luova-kurssia sekä osallistumaan vuosittaiseen kaikkien kahdeksasluokkalaisten taideprojektiin.pääset omassa luovassa porukassa tekemään vierailuja ja tapaamaan eri alojen taiteilijoita kummimme Eeva-Leena Pokelan kanssa taiteilijakoti Lallukassa.

Nykyiset luovalinjalaiset ovat kuvailleet Luovalla linjalla opiskelua seuraavasti:

“Antaa jännitystä arkeen ja hauskuutta koulupäivään.”

“Luovat tauot ovat olleet kivoja, ja niillä saa kivan hengähdystauon tuntien välille.”

“Luovan linjan kanssa opiskelu on ollut tosi kivaa, ja ryhmän tunnelma on mielestäni mukava. Ryhmässä on myös helppo olla oma itsensä ja uskaltaa tuoda omia ideoita esiin.”

“Meidän ryhmämme on ollut todella kiva. Siellä sai sanoa omia mielipiteitä ilman, että joku nauraisi tai tuomitsisi.”

Apollon Yhteiskoulun Instagramissa voit seurata Luovan linjan tapahtumia #apollonluovalinja

Jos tämä kuulosti innostavalta ja kiinnostavalta ja olet tuleva Apollon Yhteiskoulun oppilas, hae Luovalle linjalle. Olet juuri oikeanlainen tyyppi! Aikaa ilmoittautua 31.3.2022 asti.

Luova linja - Hae!