Koulukuraattori

Kuraattorin kanssa voit keskustella luottamuksellisesti elämäntilanteeseen ja opiskeluun liittyvistä asioista (opintojen eteneminen, poissaolot, stressi, taloudellinen tilanne, elämänhallinta, sosiaaliset suhteet jne). On tärkeää, että et jää yksin miettimään haastavaa tilannetta, vaan rohkeasti haet tukea itsellesi meiltä opiskeluhuollon työntekijöiltä. Aija Pennanen, 040 455 9077

Koulupsykologi

Voit ottaa yhteyttä psykologiin jos kannat huolta opinnoista, ihmissuhteista, kehityksestä, mielialasta, mielenterveydestä ja/tai psyykkisestä hyvinvoinnista. Psykologin tapaamiset ovat luottamuksellisia. Etsimme yhdessä ratkaisuja ja voimaantumisen tietä. Koulupsykologin palvelut eivät tällä hetkellä ole käytettävissä.

Kouluterveydenhuolto

Kouluterveydenhoitaja on tavattavissa koululla kaikkina koulupäivinä. Terveydenhoitajan ollessa tilapäisesti poissa opiskelijat voivat kääntyä Malminkartanon terveysaseman puoleen, puhelin 09-310 48210.

Terveydenhoitaja ja koululääkäri tekevät lukion opiskelijoille terveystarkastuksia, auttavat äkillisissä sairastapauksissa ja tapaturmissa ja ohjaavat tarvittaessa eteenpäin.

Kouluterveydenhoitajan tavoittaa puhelinnumerosta  050-310 5623. Koululääkäri ottaa opiskelijoita vastaan ajanvarauksella.

Hammashuolto

Opiskelija hakeutuu itse oman alueensa hammashoitolaan. Alle 18-vuotiaille hammashoito on maksutonta.