Hae meille

HAKU LUKIOON

Kevään 2019 yhteishaku

Haku tapahtuu yhteishaun kautta Opintopolku.fi -sivustolla 19.2.-12.3.2019.
Voit hakea yleislinjalle tai Design-linjalle

Vuonna 2018 sisäänpääsykeskiarvomme oli 7,5.
Design-linjan alin sisäänpääsykeskiarvo on 8,0.
Design-linjalle hakeutuvalta edellytetään motivaatiokirjettä, josta ilmenee, miksi hakija haluaa Design-linjalle. Motivaatiokirje voi olla tekstiä, kuvaa, videota, ääntä, diaesitys tai näiden yhdistelmä.
Motivaatiokirjeestä saat 0-2 pistettä, jotka lisätään keskiarvoon. Maksimipisteet ovat siis 12 pistettä.
Toimita lisänäytöt viimeistään 12.4.2019 kello 16.00.

Ilmoittautuessasi lukioomme kesäkuussa täytät itsestäsi perustiedot sekä ainevalintakortin. Ainevalintarkorttia ei tarvitse lähettää etukäteen.

HAKU YLÄKOULUUN

Apollon Yhteiskoulun yläkouluun haetaan täyttämällä ala-asteen opettajalta saatu valintakortti ja palauttamalla se omalle ala-asteen luokanopettajalle ilmoitettuna aikana tammikuussa.
Lomake täytetään siinäkin tapauksessa, vaikka hakisitkin erillisellä lomakkeella painotettuun opetukseen. Luokanopettaja lähettää tiedot kouluumme.

Apollon Yhteiskoulun painotettuun opetukseen hakevan oppilaan huoltajat pitävät huolen siitä, että ilmoittautumislomake soveltuvuuskokeeseen toimitetaan  Apollon Yhteiskouluun.

Ilmoittautumislomake soveltuvuuskokeeseen

Urhea-toimintaan ilmoittautumislomake löytyy tästä.

Koulut julkaisevat oppilaaksiottopäätökset koulun pääovella 22.3.2019, minkä jälkeen tiedot postitetaan kotiin.