Hae meille

HAKU APOLLON YLÄKOULUUN

Apollon Yhteiskoulun yläkouluun haetaan täyttämällä ala-asteen opettajalta saatu valintakortti ja palauttamalla se omalle ala-asteen luokanopettajalle. Lomake täytetään siinäkin tapauksessa, vaikka hakisitkin erillisellä lomakkeella painotettuun opetukseen. Luokanopettaja lähettää tiedot kouluumme.

Apollon Yhteiskoulun painotettuun opetukseen hakevan oppilaan huoltajat pitävät huolen siitä, että ilmoittautumislomake soveltuvuuskokeeseen toimitetaan  Apollon Yhteiskouluun.

Musiikin soveltuvuuskoe ja kuvataiteen soveltuvuuskoe   Apollon Yhteiskoulussa. Huom! Soveltuvuuskokeisiin ei tule erillistä kutsua vaan päivät tulevat myöhemmin tähän ja etusivun Tärkeisiin päiviin.

Koulut julkaisevat oppilaaksiottopäätökset koulun pääovella, minkä jälkeen tiedot postitetaan kotiin.

Tervetuloa tutustumaan Apolloon!

• Toiminnallinen tutustumisilta 6. luokkalaisille ja heidän huoltajilleen 28.11.2018 klo 17.30
  • Infotilaisuus Apollon yläkoulusta 6. luokkalaisille ja heidän huoltajilleen lauantaina 12.1.2019 klo 11 ja klo 12.

Ilmoittautumislomake soveltuvuuskokeeseen

HAKU APOLLON LUKIOON

Kevään 2018 yhteishaku: Avoimet ovet Apollon Yhteiskoulun lukiossa

ke 23.1.2019 klo 13-15

Avoimien ovien ohjelma on suunniteltu siten, että paikalla ollaan koko kaksi tuntia.
Infotuokio Apollon lukiosta huoltajilleja opiskelijoille pidetään ke 23.1.2019 klo 17.30.

Tervetuloa!

Haku tapahtuu yhteishaun kautta Opintopolku.fi -sivustolla.

Lukiomme yhteishakukoodi on 0172.

Vuonna 2018 sisäänpääsykeskiarvomme oli 7,5.

Ilmoittautuessasi lukioomme kesäkuussa täytät itsestäsi perustiedot sekä ainevalintakortin. Ainevalintarkorttia ei tarvitse lähettää etukäteen.

HAKEUDU SIJAISEKSI
Sijaiseksi voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia apulaisrehtori Riitta Korkeelalle, riitta.korkeela@ayk.fi
Kerro yhteystietosi, koulutuksesi ja toivomasi sijaistusaineet. Toivomme sinun lähettävän myös CV:si.