Apollon Yhteiskoulun kevätjuhlat la 30.5.2020

Lukio

Ylioppilasjuhla etänä la 30.5.

Ylioppilasjuhlan livelähetystä seurataan lauantaina 30.5. klo 10.45 kotoa käsin streamin välityksellä. Ryhmänohjaajat pitävät juhlaa ennen ja sen jälkeen yhteisen meetin.

klo 10.45 Meet-kokoontuminen

Yhteinen kokoontuminen etänä Meetissä oman ryhmän kesken, ryhmänohjaajan johdolla ennen etäjuhlaa. Ryhmänohjaajasi lähettää sinulle Wilma-viestinä koodin ryhmän yhteiseen Meetiin viimeistään lauantaiaamuna.

klo 11.00 Ylioppilasjuhlan striimaus alkaa

Ryhmänohjaaja jakaa sinulle yhteisessä Meetin kautta linkin etäylioppilasjuhlien streamiin. Seuraa juhlaa kotoa. Parhaimman elämyksen saat läppäriltä. Huolehdi, että läppärissäsi on virtaa, netti toimii ja äänet on päällä.

Juhlan jälkeen

Palaa vielä oman ryhmän Meetiin, josta lähdetään oman ryhmänohjaajan johdolla viettämään kesälomaa.

Peruskoulu

Kevätjuhla la 30.5.

Peruskoulun kevätjuhlaa vietetään lauantaina 30.5. klo 9 kotiluokissa seuraamalla salissa kuvattavaa livelähetystä kevätjuhlasta. Kotona olevat oppilaat otetaan mukaan Meetin välityksellä. Myös he voivat katsoa kevätjuhlaa kotona.

Ohjeet lähiopetuksessa oleville

• Saavu omaan luokkaan la 30.5. klo 9.00 - ole ajoissa paikalla!

• Kevätjuhlaa vietetään omasta luokasta käsin striiminä alkaen klo 9.10

• Juhlan jälkeen jaetaan todistukset ja lähdetään kesäloman viettoon.

Ohjeet etänä oleville oppilaille

• Luokanvalvojasi lähettää sinulle Wilma-viestinä koodin oman luokan yhteiseen Meetiin ja kevätjuhlan striimiin viimeistään perjantaina 29.5.

• Yhteinen kokoontuminen etänä oman luokan Meetissä oman luokan kesken la 30.5. klo 9.00 - liity ajoissa Meetiin!

• Saat opelta linkin kevätjuhlan striimaukseen Wilma-viestissä perjantaina

• Kevätjuhlan striimaus alkaa klo 9.10. sulje Meet ja avaa opettajan lähettämä stream-linkki. HUOM! Jos striimi ei aukea vaan edelleen lukee “odotetaan suoratoiston alkua. Odota hetki”, lataa sivu uudestaan ja paina tarvittaessa play.

• Kun kevätjuhla on päättynyt, sulje striimaus ja palaa oman luokan Meetiin, josta lähdetään sitten opettajan ohjeistamana kesäloman viettoon.