Apollo 100 - Päiväjuhla 16.11.2019

Juhlallisuudet alkoivat onnitteluiden vastaanotolla opiskelijaravintolassa

Vuosikymmenpotpurin jälkeen rehtori Hilla Etelämäki piti juhlapuheen, jossa valottuivat Apollon värikkäät vuosikymmenet pilvineen ja päivänpaisteineen.

Eino Leinon Hymyilevä Apollo 9. luokkalaisten esittämänä

Aslakin kirjeen rintamalta luki abiturientti Eemil Kananen. Apollolainen Aslak on ollut kehittämässä Vapauden viestikapulaa, jonka aina edellisen vuoden ylioppilasluokka lakkiaisissaan luovuttaa uusille ylioppilaille.

Juhlan Vapaan sanan osuudessa Apollon Yhteiskoulun kannatusyhdistys ry:n puheenjohtaja Virpi Koskinen toi hallituksen tervehdyksen. Hän myös luovutti Yksityiskoulujen Liiton kultaisen ansiomerkin 20 vuotta yksityisissä oppilaitoksissa työskennelleille.

Juhlaan toi tervehdyksensä monissa Apollon Yhteiskoulun kannatusyhdistyksen luottamustoimissa toiminut Hannu Luotola sekä kolme entistä opiskelijaa

Kaarela-seuran puheenjohtjaa Eerik Bärlund toi tervehdyksessään esiin koulun merkityksen paikallisena toimijana

Pirkko Metsälampi kävi koulunsa Apollonmäellä ja toimi sen jälkeen koulun pitkäaikaisena liikunnanopettajana.

Juhla päättyi Eeva-Leena Pokelan siivittämään "Busterin saunalauluun"; johon monet entiset apollolaiset yhtyivät.